Wie zijn wij?

Koninklijke Harmonie De Verbroedering


MUZIEK • PLEZIER • VOOR IEDEREEN


Wij zijn een muziekvereniging uit Wommelgem (Antwerpen) die garant staat voor toffe muziek, leuke activiteiten en veel plezier maken!


Jong of oud?

Dat maakt niet uit. Bij ons krijgt iedereen de kans om te leren. Of je nu 7 of 70 jaar bent, als je interesse hebt in muziek spelen en leren dan kan je bij ons terecht.

Kijk gerust eens op deze website naar onze deelverenigingen!


Ook als doorwinterde muzikant zal je bij ons een uitdaging vinden. We spelen een varia aan arragementen, van moderne HaFaBra stukken tot de meer traditionele klassieke werken.

Ons orkest omvat alle blaasinstrumenten ondersteund door een uitgebreide slagwerksectie.


Bij ons staat kwalitatieve muziek en de familiale sfeer voorop. Iedereen moet zich thuis voelen. Daar werken wij elke week allemaal samen hard aan!

Waarden en normen

“We proberen als verenging echt toe te passen wat we uitdragen. Een muziekvereniging te zijn voor iedereen. Met een belangrijke lokale insteek en georganiseerde evenementen proberen we bij te dragen aan de Wommelgemse cultuur en evenementen. Met steeds plezier en kwalitatieve muziek op het voorplan!"

Ingrid De Cnodder

- Voorzitster

Steeds beter doen

“Het leuke is dat iedereen bij ons de mogelijkheid heeft om te musiceren. Maar dat iedereen ook steeds beter wil doen. Dat creëert plezier maar toch ook een gedegen niveau!”

Ludo Van Donink

- Muzikant

Plezier voor iedereen

“Wat mij het meeste aansprak was de toegankelijkheid voor iedereen. Ook voor gewoon sympathisanten. Van jong naar oud. Een mengeling van alle leeftijden die van elkaar leren, plezier maken en vooral steeds met als doel om geslaagde concerten te brengen. Die samenhang maakt deze vereniging zo uniek.”

Tim Cnaepkens

- Sympathisant

Ons aanbod & samenwerkingen

Met z'n allen!

Onze grootste orkest.

Op vrijdagavond geven we het beste van onszelf op de wekelijkse repetitie!


Dansmuziek, evergreens of blaaskapelmuziek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres op zondagochtend!

Animatieorkest!

Wat vinden onze leden zelf?